Privatlivsspolitik & Cookies

Læs om vores privatlivspolitik her

Når du besøger ellisrosch.com indsamles der oplysninger om dig, som vi bruger til at tilpasse og forbedre oplevelsen for dig som bruger på vores website.

Ellisrosch.com anvender ”cookies”, som er en datafil, der gemmes på din computer, tablet, mobil eller tilsvarende. De bruges til at huske indstillinger på websitet såsom login og gemt indkøbskurv. Der lagres desuden oplysninger om brugeradfærd på websitet, hvilket bruges til at udføre statistik og målrette annoncer m.m. Dette gøres for at kunne give dig den bedst mulige brugeroplevelse samt at kunne målrette det bedst mulige indhold til dig.

En cookie er ikke skadelig for din computer og kan ikke indeholde vira. De oplysninger, vi indsamler via cookies (f.eks. IP-adresse), er anonyme og kan ikke henføres til en person.

Cookies fra tredjepart kan inkludere f.eks. Facebook og Google Analytics og bruges til at følge brugerens adfærd på tværs af flere hjemmesider for, at vi dermed kan føre statistik til internt brug samt målrette indhold bedst muligt på f.eks. sociale platforme.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, kan du slette cookies fra din computer (se vejledning nedenfor) og undlade videre brug af vores website.

Vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, risikerer du, at visse funktioner og services på ellisrosch.com (og andre hjemmesider) ikke længere fungerer eller ikke fungerer optimalt. Du risikerer desuden, at du ikke længere har adgang til et en række funktioner eller indhold på websitet.

Personoplysninger er al slags information, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi information af forskellig slags. Det sker f.eks. ved almindelig ”browsing” på vores website, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via ellisrosch.com.

▪ Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: en unik IP-adresse og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, geografisk placering, samt hvilke sider, du klikker på (jf. afsnittet om Cookies). 

▪ I det omfang, du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationen, behandles desuden: navn, adresse, telefonnummer, e-mail og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med tilmeldelse til nyhedsmail, oprettelse af brugerlogin eller ved køb.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med høj sikkerhed, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som har størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller varer. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold til dig som bruger.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningerne og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår information slettes.

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Det kan f.eks. være Facebook og Google. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Du har altid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til [email protected].

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ja, du kan læse meget mere om personoplysninger her.

Gå ind i én af vores mails og klik på ‘Unsubscribe’-linket i bunden.

Ellisrosch.com
Amaliegade 45
1256 København K
Danmark
Telefon: +45 88 13 81 84
CVR-nummer: DK 41 93 29 02